Information för kunder

Affärsidé

Det ska vara enkelt att handla av ETEC. Detta uppnås genom tydliga avtal, god service, enkel prissättning och bilder som är klara att använda. Genom stort tekniskt kunnande ska ETEC erbjuda lägsta totalkostnad genom att leverera bilder som är av rätt kvalitet för en given användning. Vid förfrågningar som ligger utanför ETECs kompetens ska kunden istället vägledas till andra leverantörer.

Specialitet

ETEC fotograferar allt från arkitektur och natur till event och produkter. Specialiteten är tekniskt utmanande bilder som kräver mycket kunskap, rätt utrustning och god planering samt uthållighet att invänta ett speciellt väder eller ljus.

Teknisk information om bilderna

Bilderna levereras som regel anpassade för webb och generellt tryck. Det innebär att de är efterbehandlade så att de ska framträda bra även på datorskärmar som inte är kalibrerade och att de endast är försiktigt skärpta för att klara stora utskrifter. Detta lämnar också utrymme för tryckeriet att optimera slutskärpningen efter trycktekniken. Bilderna levereras oftast både i JPG och 16-bit TIFF. För smidig webbpublicering är den valda färgrymden sRGB, men andra färgrymder ordnas vid behov. Ange gärna detta eller specifika användningsområden redan vid beställning.

Kontakt

Anders Arvidsson
ETEC
Oxhagsgatan 93
561 50 Huskvarna

Telefon: 0707-762886
E-post: Se sidans nederkant (ej klickbar, undviker spam)

Gå kurs

Vid Tekniska Högskolan i Jönköping ges den fristående kvällskursen Foto- och bildteknik som lämpar sig för den som vill lära sig fototeknik från grunden. Kursen har inget samband med ETEC förutom att Anders Arvidsson är examinator och en av lärarna i kursen.